МВС: померлий депутат Поляков однозначно приймав наркотичні речовини

Поліція вважає, що наркотики були придбані "на вулиці"
МВС: померлий депутат Поляков однозначно приймав наркотичні речовини
Євгеній Єнін Фото: wikipedia.org
1 Листопада 2021, 19:53
читать на русском

У поліції заявили, що померлий народний депутат Антон Поляков перед смертю вживав наркотики.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в етері телеканалу "Україна 24".

Представник МВС заявив, що органи поліції зацікавлені в об'єктивному розслідуванні смерті депутата Полякова. Слідчими вже проведено понад 20 експертиз та 10 допитів тих людей, хто спілкувався з Поляковим в останні дні та години його життя.

МВС готується оприлюднити більш детальну інформацію, ледь не з хронометражем, останніх годин життя пана Полякова. І якщо говорити про можливу версію вбивства, хотів би лише нагадати, що останні хвилини Поляков провів з відомими слідству людьми. Серед них - офіційний помічник народної депутатки, яка була співмешканкою пана Полякова. У нас на руках є результати експертизи, які однозначно стверджують про наявність наркотичних речовин в крові колишнього народного депутата і тепер завдання слідства - з'ясувати обставини, за яких зазначені наркотичні речовини потрапили до його організму - чи це було добровільно, чи ні, - сказав Єнін.

Він нагадав, що у крові загиблого Полякова експерти виявили суміш димедролу і метадону.

Тобто це та суміш наркотичних речовин лікарських, яких в офіційних аптеках не реалізовують. Відповідно ми відпрацьовуємо версію про вуличний характер цієї суміші, - додав Єнін.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Перед смертю Поляков стверджував, що народні депутати від фракції "Слуга народу" нібито отримували гроші в конвертах за підтримку закону про олігархів.

Читайте також

1