Нардепка Скороход вважає, що однозначно є зв'язок між смертями Полякова та мера Павлова

У Полякова були погані стосунки з владою
Нардепка Скороход вважає, що однозначно є зв'язок між смертями Полякова та мера Павлова
Анна Скороход Фото: facebook.com/A.Skorokhod
1 Листопада 2021, 12:20
читать на русском

Народна депутатка від "За майбутнє" Анна Скороход вважає, що однозначно є зв'язок між смертями її колеги Антона Полякова та мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це Скороход розповіла у програмі "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24".

За її словами, смерті мера Павлова та Полякова однозначно пов'язані.

Зв'язок однозначно є. І швидше тут треба шукати, чий це інтерес. Я також можу підтвердити, що в Антона були нехороші взаємини з місцевою владою, і він яро виступав проти мера Чернігова. Тому що, те, як розкрадається бюджет Чернігова, він про це говорив відкрито і прямо", - сказала вона.

При цьому нардепка наголосила, що вони з Поляковим ніколи не користувалися охороною, у них немає водіїв.

У нас не було охорони, напевно, тому, що ми не боїмося і ні боялися ніколи. І, коли мені кілька разів пропонували охорону і водія, я говорила: "Ви знаєте, я прийшла з людей, і я не збираюся від них ні бігати, ні ховатися". Тому була така позиція жорстка у мене, і в Антона. Тому ми навіть такі варіанти не розглядали. Але бачите, як вийшло... Я не шкодую про те, що ми були без охорони, я шкодую про мало проведений час разом, про багато речей, які були зроблені та не зроблені. А все інше - ну, таке..., - додала Скороход.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1