Підозрюваний у корупції Татаров збирається навчатися у США

Татаров вивчатиме курс політичного адміністрування і політики
Підозрюваний у корупції Татаров збирається навчатися у США
Олег Татаров (фото: УНІАН)
17 Січня 2021, 09:08
читать на русском

Обвинувачуваний в корупції заступник голови Офісу президента України Олег Татаров оплатив своє навчання в університеті міста Вашингтона в США.

Про це сам Татаров повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Інформація про те, що Татаров оплатив навчання у США напередодні з`явилася у декларації чиновника.

Після оприлюднення змін мого майнового стану у зв’язку з оплатою навчання за кордоном, ЗМІ задалися питанням за кого ж саме я платив. Щоб уникнути чергових конспірологічних версій, повідомляю, що платив я за себе, - повідомив Татаров.

Заступник голови ОП розповів також, що це не перша його закордонна освіта.

Раніше я закінчив University of London, отримав європейську адвокатську ліцензію. Довго готувався до вступу до American University у м. Вашингтон, США. Після отримання від університету підтвердження мого зарахування на курс публічного адміністрування та політики, який буду проходити онлайн, перерахував перший платіж –9 569 доларів. Що й показав у своїй декларації згідно з вимогами закону, - констатував Татаров.

Нагадаємо, заступника голови ОП Олега Татарова (досьє Олега Татарова), який відповідає в ОП за роботу правоохоронних органів, називають причетним до корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії. Ніби-то саме Татаров, який до призначення в ОП був юристом "Укрбуду", організував фальшиву експертизу щодо збитків, завданих державі та підкупив суддю, який обирав запобіжний захід нардепу Микитасю. Сам Микитась  стверджує, що Татаров також причетний до махінацій зі зміною власника "Укрбуду".

Читайте також

30 грудня Вищий антикорупційний суд відкликав клопотання про обрання запобіжного заходу заступнику голови офісу президента Олегу Татарову.

15 січня Вищий антикорупційний суд доручив повернути справу Татарова детективам Національного антикорупційного бюро.

Більше читайте у нашому матеріалі: ТОП-5 політичних скандалів 2020 року: Порошенко, Богдан, Єрмак, Татаров і КСУ