Прилепа: Криптовалюта - це ризик, але можна інвестувати безпечно

Фахівець не радить купувати криптовалюту під час її зростання
Прилепа: Криптовалюта - це ризик, але можна інвестувати безпечно
Богдан Прилепа Фото: https://www.facebook.com/prilepab
27 Жовтня 2021, 09:04
читать на русском

Український IT-бізнесмен Богдан Прилепа розповів, як можна безпечно інвестувати у криптовалюту.

В інтерв'ю РБК-Україна він зазначив, що усім, хто збирається купувати криптовалюту, треба знати два головні правила. Перше – не можна вірити жодним прогнозам, бо ніхто напевно не знає, що буде з ринком завтра.

Якщо ви не є кваліфікованим інвестором або трейдером, то спочатку потрібно ознайомитися з цією темою – почитати різні гайди і подивитися тематичні огляди в YouTube. Криптовалюти - це ризик. І якщо таки вирішили ризикнути, то треба орієнтуватися у тому, що відбувається, - зазначив він (досьє Прилепи).

Друге правило, за словами Прилепи, не треба купувати криптовалюту під час її зростання. Якщо вона росте, то будь-якої миті може й обвалитися. Тому треба купувати, коли вона падає.

Ринок так влаштований, що ціна йде то вгору, то вниз. І треба правильно вгадати момент. Також важливо користуватися надійними брокерами та обходити стороною людей, які пропонують взяти участь у сумнівних угодах. Треба звертатися до спеціалізованих кваліфікованих майданчиків, таких як біржі. До речі, наша компанія займається створенням криптовалютних торгових майданчиків, - зазначив він.

Прилепа повідомив, що вже понад чотири роки він та його команда займається спеціалізованою розробкою криптовалютних бірж.

Це наш основний профіль. Ми маємо власне технічне рішення, на базі якого функціонують із десяток майданчиків, що фігурують у рейтингу CoinMarketCap. У найближчому майбутньому ми збираємося відкрити регульовані біржі в Азії та Лондоні. Наразі запускається регульована біржа в Україні, яка називатиметься Qmall, - зазначив він.

Нагадаємо, днями український IT-бізнесмен Богдан Прилепа анонсував запуск першої криптовалютної біржі Qmall, яка буде повністю регульована Мінцифрою і Нацбанком. За словами експерта, міжнародна компанія Prof-IT, яка спеціалізується на розробці блокчейн-рішень і криптовалютних бірж по всьому світу, вже завершує розробку Qmall. Це має статись вже у листопаді цього року. При цьому презентація проєкту відбудеться на BlockchainUA 3 листопада у Києві.

Читайте також наш матеріал: Біткоїн, альткоїни та інші: усе, що потрібно знати про десятку найпопулярніших криптовалют світу 

Читайте також

1