Рада на наступному тижні позбавить мандатів нардепів Столара і Абрамовича

Столар і Абрамович - представники фракції ОПЗЖ
Головне
Рада на наступному тижні позбавить мандатів нардепів Столара і Абрамовича
Вадим Столар (Фото: Facebook)
4 Лютого 2023, 09:11
читать на русском

Народні депутати від забороненої партії ОПЗЖ Вадим Столар та Ігор Абрамович мають намір скласти мандати. Це може статися вже наступного тижня.

Про це повідомив у Телеграм нардеп Олексій Гончаренко.

Позбавився мандатів Столар і Абрамович можуть вже на наступному пленарному засіданні Ради, яке заплановане на наступний тиждень.

Примітним є те, що нещодавно очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія якраз анонсував нові позбавлення мандатів, і йшлося про двох нардепів від колишньої ОПЗЖ.

Нагадаємо, бізнес-партнер очільника Офісу президента Андрія Єрмака Артем Колюбаєв з 2019 року почав активно входити співзасновником в компанії, пов’язані з обраним від "ОПЗЖ" нардепом Вадимом Столаром і підозрюваним у державній зраді ексдепутатом Віктором Медведчуком.

Служба безпеки України провела низку обшуків у представників будівельних компаній Києва, підконтрольних одному з депутатів Верховної Ради від забороненої партії "ОПЗЖ", а саме Вадиму Столару. На переконання слідства, ці комерційні структури були залучені до протиправних схем легалізації коштів в інтересах колишніх депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака.

Читайте також

1