Син Шефіра заробив у ВРУ 600 тисяч гривень – BIHUS info

Він працює помічником народного депутата
Важливо
Син Шефіра заробив у ВРУ 600 тисяч гривень – BIHUS info
Сергій Шефір Фото: УНІАН
19 Жовтня 2021, 12:57
читать на русском

У Верховній Раді працює "помічник народного депутата" син Сергія Шефіра, який за майже два роки роботи отримав близько 600 тисяч гривень.

Про це йдеться у розслідуванні BIHUS info.

Зазначається, що Микита Шефір – син першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра – працює помічником народного депутата "Слуги народу" Юрія Кісєля.

Саме дружині Юрія Кісєля – Валентині Кісєль – президент Володимир Зеленський продав земельну ділянку і нерухомість.

Згідно із розслідуванням журналістів, Микита Шефір "отримує регулярні виплати з бюджету".

Часто суми різні, але переважно це 24 тисячі гривень на місяць і періодичні надбавки у кількадесят тисяч гривень, – йдеться у повідомленні.

Загалом за два роки роботи у Верховній Раді Микита Шефір отримав майже 600 тисяч гривень.

Нагадаємо, 22 вересня в Обухівському районі Київської області невідомі обстріляли автомобіль, в якому їхав перший помічник президента України Сергій Шефір. Внаслідок обстрілу постраждав водій Шефіра, якого доставили у лікарню та прооперували.

Поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією замах на вбивство двох і більше осіб (ст. 115 КК). У фракції "Слуга народу" назвали інцидент "передаванням послання президенту" через посилення боротьби з олігархами. А Зеленський, коментуючи напад на помічника, пообіцяв дати "сильну відповідь" на інцидент.

Парламент.UA зібрав реакцію соцмереж на замах на вбивство першого помічника президента Сергія Шефіра - переглянути публікацію можна за посиланням.

Читайте також наш матеріалЧи дійсно в Україну повертаються 90-ті - країну накрила хвиля криміналу

Читайте також

1