"Слуга" Кузьміних хоче назвати вулицю на честь Зеленського на Житомирщині

З відповідною пропозицією він звернувся до президента України
"Слуга" Кузьміних хоче назвати вулицю на честь Зеленського на Житомирщині
Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua
8 Червня 2022, 09:30
читать на русском

Народний депутат від "Слуги народу" Сергій Кузьміних, якого впіймали на хабарі, запропонував перейменували на честь президента України Володимира Зеленського вулицю у центрі однієї з громад Житомирської області.

Про це нардеп написав у своєму Facebook.

У світі назви вулиць та площ отримують українські імена. У європейських містах з’являються вулиці Володимира Зеленського, площі Тараса Шевченка. Ініційовані громадські слухання щодо перейменування вулиць, які тематично пов'язані з радянським минулим, і у громадах мого округу. Запропонував перейменувати одну з вулиць у центрі Романівської Громади Миропільської селищної ради на честь Президента України Володимира Зеленського, - сказав Сергій Кузьміних.

З відповідною пропозицією нардеп звернувся до Зеленського.

Нагадаємо,  28 січня прокурори САП та детективи НАБУ затримали "на гарячому" народного депутата від фракції "Слуга народу" Сергія Кузьміних. Той саме отримував майже 600 тисяч гривень хабаря за укладання "потрібних" контрактів для закупівлі обладнання в одну з Житомирських лікарень.

31 січня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру. Водночас у НАБУ заявили, що Кузьміних проігнорував три повістки про виклики до правоохоронних органів.

3 лютого 2022 року Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук народного депутата Кузьміних. 4 лютого нардеп вийшов на зв'язок та спростував заяву НАБУ про переховування.

Вранці 7 лютого НАБУ та САП затримала народного депутата Сергія Кузьміних. Цього ж дня суддя Печерського суду не змогла розпочати розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу, оскільки неможливо було юридично встановити особу нардепа Сергія Кузьміних.

У "Слузі народу" заявляли про потребу виключити Кузьміних з лав партії та фракції у ВР.