Татаров був на дні народження Зеленського і продовжує працювати в ОП - ЗМІ

Раніше Татаров передав свої повноваження на час розслідування справи, у якій він є підозрюваним у корупції
Головне
Татаров був на дні народження Зеленського і продовжує працювати в ОП - ЗМІ
Татаров Олег (фото з сайту president.gov.ua)
27 Січня 2021, 20:56
читать на русском

На святкуванні дня народження президента Володимира Зеленського в Офісі президента був присутній фігурант кримінального провадження, заступник керівника Офісу президента Олег Татаров.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав журналіст Юрій Бутусов.

За словами Бутусова, Татаров був присутнім на святкуванні дня народження президента Зеленського (досьє Володимира Зеленського) в офісі президента.

Заступник голови Офісу президента Олег Татаров… був присутній на святкуванні дня народження президента Володимира Зеленського в Офісі президента 26 січня, - повідомив журналіст.

За інформацією джерел Бутусова, Татаров продовжує повноцінно працювати в ОП. Він зустрічається з Зеленським, виконує його завдання і доручення.

Генпрокуратура робить все, щоб закрити кримінальну справу НАБУ проти Татарова, і очевидно, що все це робиться за дорученням самого президента, - написав Бутусов.

Нагадаємо, заступника голови ОП Олега Татарова (досьє Олега Татарова), який відповідає в ОП за роботу правоохоронних органів, називають причетним до корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії. Ніби-то саме Татаров, який до призначення в ОП був юристом "Укрбуду", організував фальшиву експертизу щодо збитків, завданих державі та підкупив суддю, який обирав запобіжний захід нардепу Микитасю. Сам Микитась  стверджує, що Татаров також причетний до махінацій зі зміною власника "Укрбуду".

Читайте також

30 грудня Вищий антикорупційний суд відкликав клопотання про обрання запобіжного заходу заступнику голови офісу президента Олегу Татарову.

15 січня Вищий антикорупційний суд доручив повернути справу Татарова детективам Національного антикорупційного бюро.

Більше читайте у нашому матеріалі: ТОП-5 політичних скандалів 2020 року: Порошенко, Богдан, Єрмак, Татаров і КСУ.