У міністра оборони Тарана виявили коронавірус - ЗМІ

Міністр продовжує працювати онлайн
У міністра оборони Тарана виявили коронавірус - ЗМІ
Андрій Таран (фото: Міністерство оборони України)
10 Листопада 2020, 08:47
читать на русском

У міністра оборони України Андрія Тарана виявили коронавірусну інфекцію, його тест на COVID-19 - позитивний.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що тест він зробив перед поїздкою президента України Володимира Зеленського на Донбас.

Таран ізолювався та продовжує працювати у дистанційному режимі.

Повідомляється, що його стан та самопочуття наразі є задовільними. Його робочий графік зазнав відповідних змін у зв'язку з хворобою.

Читайте також

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) та глава Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Андрія Єрмаказахворіли на COVID-19.

Раніше стало відомо, що на коронавірус захворіли: міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, лідер партії "Слуга народу", перший заступник однойменної фракції Олександр Корнієнко, голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

29 жовтня захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19 виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко.

3 листопада захворіли на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич та Міністр екології України Роман Абрамовський, а також народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

6 листопада голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов захворів на COVID-19, а 9 листопада міністр фінансів України Сергій Марченко теж захворів на COVID-19.