У МВС повідомили про дивну знахідку серед речей померлого нардепа Полякова

При цьому при ньому було багато готівки у гривнях та доларах
Головне
У МВС повідомили про дивну знахідку серед речей померлого нардепа Полякова
Антон Поляков Фото: facebook.com/anton.polyakov.98
14 Жовтня 2021, 11:01
читать на русском

Серед особистих речей померлого народного депутата Антона Полякова знайшли два катетери з речовиною бурого кольору. Наразі слідство з'ясовує, що це за речовина.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Заступник голови МВС Євгеній Єнін підтвердив, що у крові нардепа був метадон. Він зазначив, що в справі допитані додаткові свідки. Також з'ясовується як метадон потрапив до організму Полякова. Крім цього, перший заступник міністра додав, що сам метадон не несе смертельної небезпеки.

Яким чином в організм народного депутата потрапив метадон - з'ясовує слідство. Хочу наголосити, що під час огляду тіла вже покійного на той момент народного депутата, серед його особистих речей, було виявлено готівку в сумі близько 10 тисяч гривень і 800 доларів США, а також два зразки катетерів із речовиною бурого кольору. Що це за речовина, ми так само досліджуємо, – сказав Єнін в етері "Україна 24".

За його словами, у справі вже проведено велику кількість слідчо-оперативних дій.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1