У "Слузі народу" кажуть, що ОПЗЖ не може оголосити імпічмент Зеленському

В ОПЗЖ не вистачить голосів для створення комісії, яка займеться імпічментом
У "Слузі народу" кажуть, що ОПЗЖ не може оголосити імпічмент Зеленському
Олександр Корнієнко Фото: сторінка “Слуги народу” у Фейсбуці
5 Лютого 2021, 12:54
читать на русском

Керівник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що ОПЗЖ не зможе оголосити імпічмент президенту України Володимиру Зеленському.

В інтерв'ю російському виданню "Медуза" очільник "слуг" заявив, що "це неможливо".

Для запуску процедури імпічменту необхідно створити слідчу комісію в Раді з 150 депутатів, у них навіть цього числа немає. Швидше це їх політична позиція. Юридично ніякої можливості це зробити ми не бачимо, - сказав Корнієнко (досьє на Олександра Корнієнка читайте тут).

Читайте також

Нагадаємо, другого лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

Депутат від партії Медведчука Вадим Рабинович (досьє Вадима Рабіновича) заявив, що у зв'язку з закриттям телеканалів ОПЗЖ ініціює процедуру імпічменту президента Зеленського.

Прессекретарка президента України Юлія Мендель прокоментувала заяви представників партії "ОПЗЖ" щодо ініціювання імпічменту Володимира Зеленського.

Читайте також наш матеріал"Тепер з екранів брехатиме лише Зеленський: у соцмережах обговорюють санкції на канали Медведчука"

1