З`їзд "слуг": Арахамія розповів, чи позбавлять мандата Разумкова

Наразі питання про позбавлення мандата Разумкова немає в порядку денному
З`їзд "слуг": Арахамія розповів, чи позбавлять мандата Разумкова
Дмитро Разумков Фото: сайт парламенту
13 Листопада 2021, 11:15
читать на русском

Глава пропрезидентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що на з'їзді партії не розглядатимуть питання позбавлення депутатського мандата ексспікера Верховної ради Дмитра Разумкова.

Про це Арахамія сказав в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

У нас буде з'їзд. Питання такого немає. Він же звичайний депутат (Разумков - ред.), то нехай доводить свою ефективність перед виборцям", - заявив глава фракції (досьє Давида Арахамії).

Він підкреслив, що на порядку денному з'їзду немає питання позбавлення Разумкова (досьє Дмитра Разумкова) депутатського мандата.

Нагадаємо, 7 жовтня голову Верховної Ради Дмитра Разумкова звільнили з посади спікера парламенту, якого за два дні до цього відсторонили від роботи. Ініціатором виступила фракція "Слуга народу", а за звільнення проголосували 284 народних депутати.

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що партія "Слуга народу" ініціюватиме позбавлення Разумкова депутатського мандата, це рішення хочуть ухвалити на з'їзді партії.

5 листопада Разумков створив у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". До нового об'єднання увійдуть 25 народних депутатів, зокрема зі "Слуги народу", "Батьківщини" та позафракційні.

Читайте також

1