На Черкащині поновили на посаді директора школи, який знущався з учнів і варив у закладі самогон

Батьки учнів страйкують і не пускають дітей до школи
На Черкащині поновили на посаді директора школи, який знущався з учнів і варив у закладі самогон
Порожній клас (Фото: Pixabay)
9 Грудня 2020, 18:00
читать на русском

У Черкаській області поновили на посаді директора Липянської школи Миколу Гнатика, який знущався з учнів і варив самогон в актовому залі школи.

Про це йдеться у сюжеті "5 каналу", відео оприлюднене в YouTube.

Рік тому батьки учнів знайшли в актовому залі школи самогонний апарат і зняли це на відео. Як з`ясувалося, апарат належав директору школи, який варив там самогон.

Після інциденту директора звільнили із займаної посади. Тоді ж батьки розповіли, що педагог знущався з учнів: заставляв прибирати за коровами, які паслися на полі, носити до школи солому. Крім того, неслухняних учнів директор карав: дівчаток саджав до себе на коліна, а з хлопчиків знімав штани й змушував стояти голими.

Читайте також

Тож нині, коли директора поновили, батьки вже кілька днів страйкують біля сільради і не пускають дітей до школи – з 65 учнів на уроках присутні лише восьмеро. Батьки кажуть, що акція триватиме доти, доки директора не звільнять.

Водночас сам директор вважає усе це наклепом. Гнатик заявив, що поновився виключно для того, аби продовжувати вчити дітей, попри пенсійний вік.

Матеріали проти мене сфабриковані. – Я – вчитель вищої категорії, у трудовій книжці у мене записано півтора десятка різних грамот. Усе, що батьки говорять є неправдою, - прокоментував Гнатик.

Нагадаємо, у Потелицькій середній школі Жовківського району Львівщини заступниця директора з виховної роботи побила шестикласника. Між завучем і школярем виник конфлікт. Учень нахамив педагогу, а та у відповідь, не контролюючи своїх емоцій, надавала потиличників шестикласнику. Відео "виховного процесу" у школі розмістили у соцмережах свідки події. Учительку вже звільнили зі школи.