Арахамія підтвердив відставку Тарана та призначення Верещук

В Андрія Тарана проблеми зі здоров'ям
Головне
Арахамія підтвердив відставку Тарана та призначення Верещук
Давид Арахамія Фото: УНІАН
1 Листопада 2021, 12:26
читать на русском

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія підтвердив відставку міністра оборони Андрія Тарана та призначення нардепа Ірини Верещук на посаду голови Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Про це повідомив Давид Арахамія, передає PavlovskyNews.

У сфері оборонних закупівель суттєво змінилися правила і зараз міністерство потребує швидких та різних змін. У рамках цієї ротації нардеп СН Ірина Верещук обійме посаду Резнікова на посту голови Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій, - сказав Давид Арахамія.

Зазначили, що в Андрія Тарана проблеми зі здоров'ям, тому питання його відставки вже узгоджено. Своєю чергою Олексія Резнікова направлять до Міноборони як "досвідченого менеджера".

За словами Арахамії, голова Митної служби Павло Рябікін змінить голову Міністерства стратегічної промисловості Олега Уруського, оскільки він є досвідченим менеджером в авіасфері. Також замість міністра екології Романа Абрамовського прийде його заступник Руслан Стрілець.

Нагадаємо, Віцепрем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков написав заяву на звільнення.

Читайте також

1