Далі "добрий день" не заходить: Корнієнко розповів про стосунки з Разумковим

За словами Разумкова, нардеп, у якого розійшлися думки з партією, має скласти мандат
Далі "добрий день" не заходить: Корнієнко розповів про стосунки з Разумковим
Олександр Корнієнко Фото: сторінка депутата у Фейсбук
22 Листопада 2021, 16:23
читать на русском

Перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко розповів про свої стосунки з колишнім головою парламенту Дмитром Разумковим, якому постійно тисне руку, але все закінчується на "добрий день".

Про це повідомив Олександр Корнієнко, передає Фокус.

Тиснули руки, це нормально. Але далі "добрий день" не заходить. Я не дуже розумію, що Дмитро Олександрович робить, ані як колишній колега, ані як технолог. Не факт, що співпраця зі старими політиками — це те, чого очікують виборці, - сказав Олександр Корнієнко.

Корнієнко зазначив, що два роки тому Дмитро Разумков заявив, що нардеп, у якого розійшлися думки з партією, повинен скласти мандат та йти на перевибори, а не проводити свою політику.

Якщо людина обрала інший шлях, вона має чесно сказати про це й вийти (ред. з фракції). Якщо це стосується мажоритарного депутата, він залишиться депутатом Ради, якщо списковика, то він втрачає мандат, але це чесно, - додав заступник голови парламенту.

Нагадаємо, 7 жовтня голову Верховної Ради Дмитра Разумкова звільнили з посади спікера парламенту, якого за два дні до цього відсторонили від роботи. Ініціатором виступила фракція "Слуга народу", а за звільнення проголосували 284 народних депутати.

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що партія "Слуга народу" ініціюватиме позбавлення Разумкова депутатського мандата, це рішення хочуть ухвалити на з'їзді партії.

5 листопада Разумков створив у парламенті міжфракційне об'єднання "Розумна політика". До нового об'єднання увійдуть 25 народних депутатів, зокрема зі "Слуги народу", "Батьківщини" та позафракційні.

Читайте також

1