Депутат-слуга про смерть Полякова: його вбивство хочуть зам'яти

Артем Дмитрук вважає смерть Полякова насильницькою
Депутат-слуга про смерть Полякова: його вбивство хочуть зам'яти
Антон Поляков Фото: facebook.com/anton.polyakov.98
10 Листопада 2021, 23:03
читать на русском

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Артем Дмитрук вважає, що його колега Антон Поляков не помер, а його вбили.

Про це він заявив в етері телеканалу "Україна 24".

Я впевнений, що Антона вбили. Він не був наркоманом, і він точно не зробив самогубство і не зробив ті речі, які там написані. Змішав димедрол з алкоголем і через це померти? Він був молодою, перспективною, харизматичною людиною, у якої все було попереду. Вбити себе – це зайве, - сказав депутат.

Дмитрук вважає, що можливі причетні до вбивства Антона Полякова намагаються зам'яти цю історію.

Якби не суспільний резонанс, ніхто б цим не займався. Вже б забули про це. Ось що хочуть зробити ті, хто, можливо, до цього причетний - зам'яти цю історію, щоб всі замовкли, - сказав депутат.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ. Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін заявив, що померлий депутат Поляков однозначно приймав наркотичні речовини перед смертю.  Такоє Єнін пояснив "сліди від удушення" на шиї померлого депутата. За його словами, їх міг залишити золотий ланцюжок, який був на депутатові.

Перед смертю Поляков стверджував, що народні депутати від фракції "Слуга народу" нібито отримували гроші в конвертах за підтримку закону про олігархів.

Читайте також

1