Котляр, який відмовився очолити Кривий Ріг, більше не депутат - заява партії

Представник "Слуги народу" достроково склав повноваження депутата міськради
Котляр, який відмовився очолити Кривий Ріг, більше не депутат - заява партії
Слуга народу (Фото: Фейсбук)
1 Вересня 2021, 16:02
читать на русском

Екссекретар Криворізької міської ради від партії "Слуга народу" Олександр Котляр достроково склав повноваження депутата Криворізької міської ради.

Як повідомляє пресслужба партії, рішення ухвалили на сьогоднішньому пленарному засіданні на підставі його особистої заяви.

У партії кажуть, що напередодні цього до Криворізької міської організації на зустріч з партійним осередком та на засідання фракції депутатів Криворізької міської ради, обраних від "Слуги Народу", прибуло керівництво партії – голова партії Олександр Корнієнко та голова фракції Давид Арахамія.

Керівництво "Слуги Народу" та голова Криворізької міської організації висловили чітку та жорстку позицію: Олександр Котляр, який вирішив скласти свої повноваження секретаря Криворізької міської ради, зрадивши своїм вчинком всю команду, не може залишатись депутатом міської ради. Також було ухвалено рішення про його виключення з фракції "Слуга Народу", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, 15 серпня у селі Вільне, що під Кривим Рогом, знайшли тіло чоловіка у калюжі крові, а поряд - рушницю. Згодом стало відомо, що померлий - мер міста Костянтин Павлов.

Поліція Дніпропетровської області, яка розслідує смерть мера Кривого Рогу, розглядає три версії. Це вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю.

25 серпня секретар міської ради Кривого Рогу Олександр Котляр склав з себе повноваження. Депутати підтримали його відставку.

Після звільнення Котляра, депутати призначили виконувачем обов'язків секретаря міськради Юрія Вілкула (досьє Вілкула), який вже був мером міста Кривий Ріг з 2010 по 2020 рік.

Згодом партія "Слуга Народу" відреагувала на ситуацію у Кривому Рогу і назвала вчинок Котляра зрадою.

Читайте також