Нардеп Льовочкін просить відкликати його з оборонного комітету

Відповідний проєкт постанови вже зареєстрували в Раді
Важливо
Нардеп Льовочкін просить відкликати його з оборонного комітету
Сергій Льовочкін
16 Березня 2023, 13:15
читать на русском

Члени депутатської групи "Платформа за життя і мир" Сергій Льовочкін і Михайло Папієв зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови про відкликання Льовочкіна зі складу парламентського Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Текст відповідного проєкту №9109 оприлюднений на сайті парламенту.

"Відкликати Льовочкіна Сергія Володимировича – народного депутата України, з посади члена Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки", – йдеться у документі.

Як повідомлялося, Сергій Льовочкін – проросійський політик, народний депутат 9 скликання, колишній нардеп 6 та 8 скликань. Виїхав з України перед повномасштабним російським вторгненням. У 2022 році пропустив усі засідання Верховної Ради.

Депутатська група "Платформа за життя та мир" утворена після призупинення існування фракції “Опозиційна платформа – За життя” в парламенті. До групи входять більшість депутатів із "ОПЗЖ".

Нагадаємо, за інформацією "руху ЧЕСНО", в останні пленарні дні перед початком повномасштабного вторгнення Росії майже третина народних обранців від фракції ОПЗЖ не відвідувала засідання. Серед них - Сергій Льовочкін та Юлія Льовочкіна, Ігор Абрамович, Ілля КиваТарас КозакНаталія Королевська, Наталія Приходько, Вадим Рабінович, Вадим Столар, Віктор Чорний, Ренат Кузьмін, Олександр Лукашев, Олександр Пузанов і Нестор Шуфрич.

На річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну народний депутат Сергій Льовочкін у Верховній Раді голосував за припинення повноважень трьох його колишніх колег по забороненій "Опозиційній платформі - За життя".

Читайте також