Нардеп Рабінович захворів на COVID-19

Про його самопочуття нічого не відомо
Нардеп Рабінович захворів на COVID-19
Вадим Рабінович (Фото: сторінка Вадима Рабіновича у Facebook)
16 Листопада 2020, 08:51
читать на русском

Народний депутат України співголова фракції "ОПЗЖ" у Верховній Раді Вадим Рабінович захворів на коронавірус.

Про це сам Рабінович повідомив на своїй сторінці у Facebook.

На жаль, упіймав коронавірус! Будемо лікуватися, - написав нардеп.

Будь-які деталі про самопочуття Рабінович (досьє Вадима Рабіновича) не повідомив.

Читайте також

Нагадаємо, днями народна депутатка Євгенія Кравчук повідомила, що у депутатській фракції політичної партії "Слуга народу" на COVID-19 наразі хворіють 17 депутатів.

Нагадаємо, 29 жовтня захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19 виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко.

3 листопада захворіли на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич та Міністр екології України Роман Абрамовський, а також народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

6 листопада голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов захворів на COVID-19, а 9 листопада міністр фінансів України Сергій Марченко теж захворів на COVID-19.

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

11 листопада у спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова та у віцепрем'єра України Олексія Резнікова  (досьє Олексія Резнікова) виявили COVID-19.