Рейтинг "Слуг", на жаль, не збільшується – Корнієнко про втрати потенційного електорату

За оцінками віцеспікера, рейтинг партії Зеленського тримається на рівні близько 20%
Головне
Рейтинг "Слуг", на жаль, не збільшується – Корнієнко про втрати потенційного електорату
З’їзд партії “Слуга народу” Фото: УНІАН
27 Грудня 2021, 17:36
читать на русском

Перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко вважає, що рейтинг партії "Слуга народу" стабільно тримається на рівні 20%.

Про це йдеться в інтерв`ю Корнієнка виданню "Главком".

Наш рейтинг, на жаль, не збільшився, але тримається навколо 20%. "ЄС" вже протягом тривалого часу намагається маніпулювати навколо похибки і казати, що вони дуже зростають. Але це все в межах похибки. У них рейтинг насправді теж не зростає фантастично та й ні в кого не зростає, - сказав віцеспікер (досьє Олекандра Корнієнка).

Корнієнко також розповів, куди ж поділися втрачені відсотки парламентського рейтингу партії.

Падіння нашого рейтингу за два роки поки конвертувалося лише в невеликий ріст другого ешелону, і ці цифри розповсюджуються поміж силами Гройсмана, Смешка та іншими. Зараз до цього ешелону долучився наш колишній побратим Дмитро Разумков. У нього є певний президентський рейтинг, як ми бачимо (6–7%), але от про його партію поки не можна сказати, що вона всюди проходить на всіх парах. Його активність по країні, набір волонтерів спрямовані на те, щоб хоча б не втратити той стартовий запал, який він отримав через спікеріаду, - вважає Корнієнко.

Нагадаємо, якби вибори до Верховної Ради проводились наступної неділі, найбільшу підтримку отримала б політична партія "Слуга народу". За партію "Європейська солідарність" голосували би 13,5% українців, "Батьківщина" – 11,2%, "Опозиційна платформа – За життя" – 10,5%.

Читайте також

1