Саакашвілі дають психотропний препарат великими дозами - Ясько

Колишній президент Грузії скаржився на поганий сон
Саакашвілі дають психотропний препарат великими дозами - Ясько
Саакашвілі та Ясько фото: скрін із відео
6 Грудня 2021, 18:16
читать на русском

Над колишнім президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі проводять психотропні тортури.

Про це повідомила нардепка зі "Слуги народу" Єлизавета Ясько, передає PavlovskyNEWS у Telegram.

Саакашвілі скаржився, що не може спати через тривогу, проблеми зі слухом та зором. Такий препарат (ред.психотропний) прописується лише серйозним хворим, для простого сну не застосовують. Використання такого препарату - фармакологічні психотропні тортури, - сказала Єлизавета Ясько.

Вона зазначила, що кілька тижнів тому колишньому президентові приписали препарат для сну, проте потім стало відомо, що це був психотропний препарат, який Саакашвілі давали у збільшених дозах.

Ясько додала, що у Саакашвілі маленька палата, тому він не може нормально рухатися. Вона хоче, аби його перевели на лікування до іншої країни.

Нагадаємо, 14 листопада особистий лікар колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе розповів про погіршення здоров'я політика. Вже 18 листопада лікар Георгій Григолія сказав, що стан здоров’я експрезидента Грузії  "критичний за багатьма життєвими показниками". У цей же день Саакашвілі втратив свідомість після зустрічі зі своїми адвокатами в лікарні Глданської в'язниці.

19 листопада у політика фахівці виявили серйозне захворювання мозку, через яке у нього може розвинутися кома з можливим летальним кінцем.

22 листопада особистий лікар експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе заявив, що в процес лікування політика може знадобитись допомога психіатра, психолога та фахівці з-за кордону.

Читайте більше у нашому матеріалі: Саакашвілі під вартою: що політику "світить" у Грузії та чи треба Україні його повертати

Читайте також

1