"Слуги народу" зібралися на засідання "Великої фракції" у Трускавці 

Депутати мають підбити підсумки двох років роботи у парламенті
"Слуги народу" зібралися на засідання "Великої фракції" у Трускавці 
Засідання “Великої фракції” у Трускавці Фото: https://t.me/ypaliychuk/26
1 Жовтня 2021, 17:11
читать на русском

Депутати з фракції "Слуги народу" 1 жовтня зібралися на засідання "Великої фракції" у Трускавці.

Як повідомила речниця партії "Слуга народу" Юлія Палійчук, у місці проведення "Великої фракції" розгорнуто пункт тестування на Covid-19.

Усі невакциновані учасники, включно з членами команди, здадуть експрес-тест на виявлення антигену, який дозволяє отримати результат уже через 15 хвилин.

Відкрив засідання народний депутат, голова фракції Давид Арахамія.

Через кілька місяців буде екватор – ми "проїхали" половину шляху нашої каденції. Зараз важливо проаналізувати, як ми "їхали", куди "приїхали" на цей час і з якою швидкістю будемо "їхати" далі, з якими результатами "приїдемо"до наступних виборів, - сказав він на початку засідання.

У партії "Слуга народу" повідомили, що на засіданні присутні нардепи від парламентської монобільшості, представники уряду, Офісу президента. Також до роботи приєднається і сам Володимир Зеленський.

Сьогодні доповіді презентують віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та радник президента Тимофій Милованов.

Зокрема, Стефанчук підіб’є підсумки роботи над планом виконання програми президента, який формувався за 23 темами групами з представників Кабміну, комітетів ВР та Офісу Президента.

Денис Шмигаль розкаже про бачення урядом стратегії розвитку економіки та соціальної сфери, яка закладена в нову програму діяльності уряду.

Тимофій Милованов презентує План Трансформації країни, що був створений на основі всіх напрацювань команди. Саме цей план представив президент України під час візиту до США.

План Трансформації буде опрацьовуватися і на другий день засідання "Великої фракції". Депутати й урядовці розіб’ються на 8 груп і напрацюють заходи з виконання Плану Трансформації на 2021-2023 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фракція "Слуга народу" проведе зустріч фракції та інших посадовців з 1 по 2 жовтня в готелі Rixos Prykarpattya в Трускавці. На зустрічі буде й президент України Володимир Зеленський.

Після закінчення офіційної частини на депутатів чекає вечірка, на якій у ролі діджея виступить голова фракції Дави Арахамія.

Читайте у нашому матеріалі, як слуги набиратимуться "уму-розуму" та що думають українці: Зеленський вдруге повезе "слуг" на навчання до Трускавця: що відомо та реакція українців

Читайте також

1