Арахамія отримав позитивний тест на коронавірус

Глава фракції "Слуга народу" перебуває на самоізоляції
Арахамія отримав позитивний тест на коронавірус
Народний депутат Давид Арахамія (фото: УНІАН)
20 Листопада 2020, 15:40
читать на русском

Глава парламентської фракції  "Слуга народу" Давид Арахамія отримав позитивний тест на коронавірус і пішов на самоізоляцію.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомила речниця фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук.

Палійчук зокрема сказала, що Арахамія (досьє Давида Арахамії) здав два тести. Перший тест показав позитивний результат, а другий – негативний. Однак, Арахамія все одно пішов на самоізоляцію і працює дистанційно. Він здав третій тест, проте його результат ще не відомий.

Ми не можемо підтвердити інформацію, що він справді хворий. Він здав два тести. Перший тест показав позитивний результат, другий тест - негативний. Він через це пішов на самоізоляцію, нині перебуває вдома, працює дистанційно. Чекаємо на результати ще одного тестування, - розповіла Палійчук.

Читайте також

Нагадаємо, раніше Арахамія розповів, що кожен тиждень здає тест на наявність коронавірусу.

Також днями народна депутатка Євгенія Кравчук (досьє Кравчук) повідомила, що у депутатській фракції політичної партії "Слуга народу" на COVID-19 наразі хворіють 17 депутатів.

3 листопада захворіли на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич та Міністр екології України Роман Абрамовський, а також народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

11 листопада стало відомо, що у голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова діагностували COVID-19. Разумков (досьє Дмитра Разумкова) зазначив, що почувається нормально. Він перебуває на самоізоляції та працює дистанційно.

12 листопада віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук підхопив коронавірус.

Більше про те, як працює Верховна Рада в умовах пандемії читайте у матеріалі: У масках та через відеозв'язок: як депутати працюють на карантині.