Ексспікер Парубій захворів на COVID-19

У Парубія позитивний тест на коронавірус
Ексспікер Парубій захворів на COVID-19
Андрій Парубій (фото: Facebook)
19 Листопада 2020, 18:16
читать на русском

Колишній голова Верховної ради України Андрій Парубій захворів на COVID-19.

Про це сам Парубій повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Парубія, він почувається добре і перебуває на самоізоляції.

Отримав позитивний результат тесту на короновірус. Повідомив про це усім, з ким контактував останніми днями. Почуваю себе добре, однак повністю самоізолююся, - написав ексспікер.

Читайте також

Нагадаємо, днями народна депутатка Євгенія Кравчук (досьє Кравчук) повідомила, що у депутатській фракції політичної партії "Слуга народу" на COVID-19 наразі хворіють 17 депутатів.

3 листопада захворіли на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич та Міністр екології України Роман Абрамовський, а також народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

11 листопада стало відомо, що у голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова діагностували COVID-19. Разумков (досьє Дмитра Разумкова) зазначив, що почувається нормально. Він перебуває на самоізоляції та працює дистанційно.

12 листопада віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук підхопив коронавірус.

Більше про те, як працює Верховна Рада в умовах пандемії читайте у матеріалі: У масках та через відеозв'язок: як депутати працюють на карантині.

1