Колишня коханка Полякова сказала, кого підозрює у вбивстві нардепа - відео

Депутатка звинуватила свого експомічника
Важливо
Колишня коханка Полякова сказала, кого підозрює у вбивстві нардепа - відео
Анна Скороход і Антон Поляков Фото: УНІАН
28 Листопада 2021, 20:11
читать на русском

Народна депутатка Анна Скороход (член депутатської групи "За майбутнє") звинуватила свого колишнього помічника у смерті народного депутата Антона Полякова, з яким перебувала у близьких стосунках.

В інтерв'ю журналістці Діані Панченко Скороход заявила, що її експомічник Руслан Джамбулатов може бути якоюсь мірою замішаний в загибелі Полякова.

Точно розумію, що Джамбулатов в цьому замішаний, який мотив, або чиє замовлення виконував - це питання - сказала вона.

Депутатка стверджує, що у той вечір, коли її співмешканець Поляков помер, він в авто Джамбулатова і в компанії ще однієї людини (прізвища вона не назвала) кілька годин їздив Києвом. Скороход заявила, що тільки потім його пересадили в таксі, яке весь цей час слідувало за машиною Джамбулатова.

Раніше начальник поліції Києва Іван Виговський розповідав, що народний депутат Антон Поляков у ніч смерті відпочивав зі своїм знайомим Русланом Джамбулатовим в одному розважальному центрі. За його словами, чоловіки півтори години катались Києвом на авто Джамбулатова, а потім чоловік висадив Полякова на одній з вулиць і запропонував викликати таксі, що нардеп і зробив.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ. Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін заявив, що померлий депутат Поляков однозначно приймав наркотичні речовини перед смертю.  Такоє Єнін пояснив "сліди від удушення" на шиї померлого депутата. За його словами, їх міг залишити золотий ланцюжок, який був на депутатові.

Перед смертю Поляков стверджував, що народні депутати від фракції "Слуга народу" нібито отримували гроші в конвертах за підтримку закону про олігархів.

18 листопада 2021 року Верховна Рада створила Тимчасову слідчу комісію, яка розслідуватиме смерть депутата.

Читайте також

1