Поліція досі не визначила, як наркотики потрапили в організм померлого депутата Полякова

Відпрацьовуються дві версії смерті нардепа
Головне
Поліція досі не визначила, як наркотики потрапили в організм померлого депутата Полякова
Антон Поляков Фото: УНІАН
12 Листопада 2021, 15:24
читать на русском

Правоохоронці відпрацьовують дві версії загибелі народного депутата Антона Полякова. Це добровільне вживання наркотиків і примусове їх потрапляння в організм.

Про це повідомив "Інтерфаксу" начальник поліції Києва Іван Вигівський.

За його словами, відпрацьовуються дві версії загибелі депутата: добровільне вживання ним наркотиків і примусове потрапляння цих речовин в організм.

Ми маємо дві версії: потрапляння наркотичної речовини в організм шляхом самостійного вживання і під примусом, - зазначив він.

Вигівський каже, що в рамках розслідування проводиться понад 20 експертиз, отримано результати за чотирма з них:

Ми аналізуємо і відео, і інші дані. Наразі немає підстав вважати якусь версію головною.

Щодо заяв про можливе умисне вбивство депутата, він зазначив, що на сьогодні ще триває досудове розслідування.

Про показання Скороход (депутатки, яка була співмешканкою Полякова і заявляла, що його вбили. - Ред.) ми не можемо говорити, оскільки це таємниця досудового розслідування, - сказав Вигівський.

Нагадаємо, 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ. Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін заявив, що померлий депутат Поляков однозначно приймав наркотичні речовини перед смертю.  Такоє Єнін пояснив "сліди від удушення" на шиї померлого депутата. За його словами, їх міг залишити золотий ланцюжок, який був на депутатові.

Народна депутатка Анна Скороход заявляла, що не вірить у смерть Полякова від наркотиків, вона вважає, що її колишнього співмешканця вбили.

Перед смертю Поляков стверджував, що народні депутати від фракції "Слуга народу" нібито отримували гроші в конвертах за підтримку закону про олігархів.

Читайте також

1