Розслідування вбивства Полякова: Скороход ініціювала створення ТСК

Проєкт постанову передано на розгляд
Важливо
Розслідування вбивства Полякова: Скороход ініціювала створення ТСК
Анна Скороход і Антон Поляков Фото: УНІАН
9 Листопада 2021, 18:16
читать на русском

Нардепка від "За майбутнє" Анна Скороход ініціювала створення ТСК щодо розслідування вбивства народного депутата України Антона Полякова.

Про це йшлося на сайті Верховної Ради.

Проєкт Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування вбивства народного депутата України Полякова Антона Едуардовича - кримінальне провадження № 12021100040002899, внесене до ЄРДР 08.10.21, - йшлося в повідомленні.

Нині проєкт Постанови, створену Анной Скороход, передали на розгляд.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Перед смертю Поляков стверджував, що народні депутати від фракції "Слуга народу" нібито отримували гроші в конвертах за підтримку закону про олігархів.

Читайте також

1