Зеленський приїхав у Трускавець: що відбувається на зборах "Слуг" (відео, фото)

Очікується великий програмний виступ президента
Головне
Зеленський приїхав у Трускавець: що відбувається на зборах "Слуг" (відео, фото)
Фото: Слуга народу
2 Жовтня 2021, 14:13
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський прибув на "Велику фракцію" "Слуги Народу", де вже закінчилася нарада з силовиками і розпочалася робота у групах.

Про це у телеграмі повідомила речниця "Слуг народу" Юлія Палійчук, відео ескорту Зеленського розмістив телеканал Pavlovsky news.

Відомо також, що до Трускавця із Зеленським прибув перший помічник Сергій Шефір. Це його перший "вихід у світ" після нападу.

На "Великій фракції" у Трускавці вже закінчилася нарада з представниками правоохоронних та фіскальних органів. На ній були присутні:

Наразі народні депутати разом з представниками уряду та Офісу Президента України переходять до роботи в групах над порядком денним реформ 2023.

Фото: Слуга народу

Водночас глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив журналістам, що п'ять-шість міністрів братимуть участь у виїзному засіданні фракції в суботу.

У Кабміні – 23 людини, у нас же немає тут навіть половини міністрів... Я запросив весь Кабмін, але не всі можуть: хтось у відрядженні... Я вже бачив тут Кулебу (глава МЗС Дмитро Кулеба): він веде панель по світу. Бачив Марченка, міністра фінансів, - бюджетний процес теж буде обговорюватися. Бачив, здається, Чернишова з регіональної політики. Тобто десь п'ять-шість міністрів точно буде, - сказав він.

Крім того, за інформацією журналіста Сергія Лещенка, нардепи розпочали збір підписів за відставку спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Нагадаємо, "Слуга народу" проводить зустріч фракції та інших посадовців з 1 по 2 жовтня в готелі Rixos Prykarpattya в Трускавці.  Після закінчення офіційної частини на депутатів чекає вечірка, на якій у ролі діджея виступить голова фракції Дави Арахамія.

Читайте у нашому матеріалі, як слуги набиратимуться "уму-розуму" та що думають українці: Зеленський вдруге повезе "слуг" на навчання до Трускавця: що відомо та реакція українців.

Читайте також

1